Het verhaal achter NFTsvoorbeginners.nl

Over ons

Betrouwbare informatie voor een goede start met NFT’s.

In het kort: Ik wilde Nederlandstalige informatie over NFT’s, zo simpel uitgelegd dat zelfs mijn ouders het konden begrijpen. Dat was er niet, dus het idee voor NFTsvoorbeginners.nl was geboren!

Iets langer: Tijdens mijn zoektocht naar betrouwbare én begrijpelijke informatie over NFT’s liep ik tegen het feit aan dat er simpelweg nog geen Nederlandstalige websites over bestonden. Naja, er bestonden er wel een paar, maar met die uitleg kwam je niet veel verder. Toen mijn ouders vroegen wat NFT’s precies waren, kon ik ze dus geen duidelijke uitleg sturen. Aangezien mijn ouders niet actief zijn in de crypto wereld, begrepen ze namelijk maar weinig van de blockchain, bitcoin en NFT marketplaces.

Zelf ben ik al vanaf 2017 actief in de crypto wereld. En wat een rollercoaster was dat! Zo heb ik de markt op het hoogtepunt en dieptepunt meegemaakt. Naarmate ik meer en meer kennis vergaarde over NFT’s besloot ik deze kennis toegankelijker te maken. De wereld van NFT’s is zo interessant, dat moet iedereen kunnen zien!

Mocht je op deze website toch iets zijn tegenkomen wat je niet begrijpt, laat het dan weten via het contactformulier.

mobiel-nftsvoorbeginners.nl
mobiel-nftsvoorbeginners.nl
Jonathan-tikovsky

Auteur: Jonathan Tikovsky

Al meer dan 5 jaar actief in de wereld van crypto valuta, NFT’s en de Metaverse.

  • Continue reading
  • Continue reading
  • Continue reading